Napredno iskanje
Domov / Registracija NajboljŇ°e slike  Nove slike 
Registrirani uporabniki
UporabniŇ°ko ime:

Geslo:

Avtomatska prijava ob naslednjem obisku?

Ľ Pozabljeno geslo
Ľ Registracija
Nakljuńćna slika

079 Michael Neumayer
079 Michael Neumayer
(Klemen Zibelnik)
Svetovni pokal, Harrachov, tekma, 11.12.2010
Komentarji: 0Registracija
Pogoji registracije:
ńĆeprav skuŇ°ajo Administratorji in moderatorji tega foruma odstraniti ali popraviti neprimerna besedila tako hitro, kot je mogońće, ni mogońće preverjati vsakega sporońćila. Zato vas obveŇ°ńćamo, da vsa sporońćila in slike, objavljena na teh straneh, izraŇĺajo mnenja in poglede avtorja sporońćila, slike in ne mnenja in pogleda upraviteljev, moderatorjev ali Administratorja (razen za njihova lastna sporońćila) in zato za objavljena sporońćila niso odgovorni. Za vse fotografije odgovarjajo avtorji sami.

Zavezujete se, da ne boste objavljali sporońćil z zlonamerno, Ňĺaljivo, nespodobno, vulgarno, obrekljivo, sovraŇĺno, grozeńćo, obsceno ali katerokoli vsebino, ki lahko prizadene druge uporabnike, ńćlane te skupnosti. Upravitelj strani si pridrŇĺuje pravico, da vam kadarkoli, trajno ali zańćasno, delno ali popolno prepreńći dostop do forumov (lahko obvesti tudi vaŇ°ega ponudnika interneta).

Kot uporabnik se strinjate, da se vsi podatki, ki ste jih vpisali, shranijo v bazo podatkov. Podatki ne bodo posredovani tretji strani brez vaŇ°e privolitve upravitelju strani. Upravitelj, Administratorji in Moderatorji ne prevzemajo odgovornosti za morebitni poskus vdora v bazo, ki bi ogrozil te podatke.

Sistem uporablja piŇ°kotke (cookies), ki shranijo podatke na vaŇ° osebni rańćunalnik. Ti piŇ°kotki ne vsebujejo nobene informacije, ki ste jo vnesli zgoraj; sluŇĺijo samo za to, da olajŇ°ajo spremljanje foruma v vaŇ°e zadovoljstvo. VaŇ° elektronski naslov bo uporabljen le za potrditev podrobnosti in gesla pri vaŇ°i registraciji, (ter za poŇ°iljanje novega gesla, ńće pozabite obstojeńće geslo). Kliknite 'Strinjam se' spodaj, ńće se strinjate z omejitvami teh pogojev. ńĆe ste v dvomih, se posvetujte z administratorjem strani.

 

Copyright © 2007 Smucka.Com
Script by 4homepages.de